Logo bodegraafsnieuwsblad.nl


Edelman opent vrijdag 16 december officieel het nieuwe, 8000 vierkante meter grote pand.
Edelman opent vrijdag 16 december officieel het nieuwe, 8000 vierkante meter grote pand.

Nieuwe showroom en hoofdkantoor Edelman

  Zakelijk

Het is al sinds deze zomer in gebruik, maar vrijdag 16 december wordt het officieel geopend: het nieuwe hoofdkantoor en de enorme showroom van Edelman in Reeuwijk.

?REEUWIJK - Maar liefst 8000 vierkante meter is het nieuwbouwpand van Edelman. Edelman is een internationale importeur van decoratieve spullen voor huis en tuin. Het gebouw aan de Schinkeldijk in het Reeuwijkse Tempel behelst een showroom en het hoofdkantoor. Het tweede kantoor staat in Hong Kong. Samen met nog twee distributiecentra in Montfoort en Dinxperlo en diverse accountmanagers wereldwijd, wordt hier elke dag gewerkt aan de import en verkoop van onder andere kunstkerstbomen, keramiek, kersthuisjes en ornamenten.
Het bedrijf dat opgericht is in 1898 telt wereldwijd meer dan 200 medewerkers, waarvan 90 collega's werkzaam zijn in Reeuwijk. Vrijdag 16 december is de officiële opening van het pand voor relaties, leveranciers en klanten. Tirza van der Linden, Marketing Manager Edelman: ,,Het is een heel mooi en bijzonder pand middenin het Groene Hart, ontworpen door architect Aaldert van der Smit. Door de vele ramen is er veel lichtval en een weids uitzicht over het Groene Hart."

Mijlpaal

De opening van het nieuwe hoofdkantoor en de showroom markeert de volgende mijlpaal voor Edelman, aldus CEO Ronald van Veen. ,,De nieuwe showroom geeft ons de mogelijkheid onze collecties en concepten inspirerend en overzichtelijk te presenteren over een oppervlakte drie keer zo groot als de vorige showroom. Hiernaast hebben we gekeken naar voldoende faciliteiten voor ons personeel en klanten, zodat het nieuwe pand naast praktisch ook een prettige omgeving is om in te werken."

Edelman is gevestigd op Schinkeldijk 56 in Reeuwijk. Zie: www.edelman.nl.

Reageer als eerste