Logo bodegraafsnieuwsblad.nl


Wethouder Laura Leijendekkers heeft woensdagmiddag 31 mei het Huis van Alles Bodegraven officieel geopend. Foto: Marijke Groot
Wethouder Laura Leijendekkers heeft woensdagmiddag 31 mei het Huis van Alles Bodegraven officieel geopend. Foto: Marijke Groot (Foto: marijke groot)

Huis van Alles Bodegraven officieel geopend

Het Huis van Alles Bodegraven heeft woensdag 31 mei officieel haar deuren geopend. Al ruim een jaar zijn er diverse activiteiten te vinden in het Huis van Alles aan de Vromade. Na een intensieve verbouwing is het Huis van Alles officieel geopend door wethouder Laura Leijendekker.

Bodegraven - De officiële openingshandeling bestond uit het ophangen van het gebruikelijke 'huisbordje' en het doorknippen van een lint. Binnen werden gasten ontvangen met een glas bubbels om te proosten op de feestelijke gebeurtenis. Gastvrouwen van het Huis van Alles hebben de bezoekers in de watten gelegd met een pittige maaltijd uit Eritrea en hapjes van de dagbesteding die vanuit het Huis van Alles gecoördineerd wordt. De Bodegraafse Quinty van Laere verzorgde een muzikaal intermezzo. ,,De officiële opening is vooral een uitnodiging van iedereen uit Bodegraven om invulling te geven aan dit huis van de buurt, voor de buurt", laat sociaal makelaar Bas Immerzeel weten. ,,Tijdens de verbouwing is veel achterstallig onderhoud gedaan én geïnvesteerd in faciliteiten voor de wijk. Zo staat er een keuken, ingericht om ook voor grote groepen te kunnen koken die het mogelijk maakt om hier een wijkrestaurant te draaien, kooklessen te geven, en ontmoetingsmaaltijden te organiseren, maar ook kunnen Bodegravers er terecht voor een kop koffie, een spelletje, creatieve - en beweegactiviteiten."

Reageer als eerste
Meer berichten