Logo bodegraafsnieuwsblad.nl


Kaas & Koeien in 't Weiland is een ode aan de koe, tussen de strobalen, in een warm landleven setting.
Kaas & Koeien in 't Weiland is een ode aan de koe, tussen de strobalen, in een warm landleven setting.

Kaas & Koeien in 't Weiland

Deze nazomer komt een nieuw bourgondisch initiatief in de uitgestrekte weilanden van natuurgebied De Meije. Het initiatief en de organisatie van dit bourgondische event ligt in handen van Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen. Kaas & Koeien in het Weiland is de smakelijke start van het najaar, met een prominente rol voor de koe.

Bodegraven - In de weilanden van Boer Vergeer, Melkveehouderij Zorgvliet Meije 3, staat 4 dagen een stretch bedoeïenentent, waar zo'n 150 gasten per avond een ultieme belevenis van Landleven, proeven, koeien, (h)eerlijk vlees, entertainment en gezelligheid ervaren.

Bourgondisch

Het zal de liefhebber van kaas en (h)eerlijk vlees aan niets ontbreken. Vanaf 18 uur worden de gasten welkom geheten in de koeienstal. Rond 19.00 uur wacht in de stoere tent een (h)eerlijk 4-gangenmenu. Bij wat frisser weer zijn er fleecedekens en heaters.

Entertainment

Iedere avond een ander thema en live entertainment, donderdag is business night met de prachtige stem van Frederique van den Boomen, vrijdag gaan wij dansen in het weiland op een avond die inmiddels exclusief is geboekt. Zaterdag is het Jazz, Kaas & Wijn in het Weiland en Zondag is het familiedag, met vermaak voor de kinderen op en rond de boerderij.

Voor iedereen

Kom van 21 tot en met 24 september gezellig met familie en vrienden voor een bijzondere avond uit. Ook het bedrijfsleven is van harte welkom, met speciale bedrijfsarrangementen vanaf 10 personen. De luxe Bedoeïenentent is bovendien exclusief te reserveren voor een huwelijk, bedrijfsfeest of een andere feestelijke gelegenheid vanaf 125 personen.

Wie meer informatie over dit evenement wil, kan contact opnemen met Hans Peter van den Bosch via info@kaasenkoeieninhetweiland.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten