Logo bodegraafsnieuwsblad.nl


Foto: Jolanda van den Berg

La Place Bodegraven feestelijk geopend

La Place is gisteren, woensdag 12 juli, geopend in het voormalig AC-restaurant in Bodegraven aan de N459.

Bodegraven - Het gaat om een selfservicerestaurant waar dagelijks ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd. Het nieuwe La Place-restaurant biedt binnen ruimte aan 350 gasten en buiten is plaats voor 130 bezoekers. La Place opent dit jaar ook andere restaurants in voormalige AC-restaurants.

Centraal plein

De nieuwe La Place in Bodegraven bestaat uit een centraal plein met open keuken en diverse marktkramen waar gerechten en dranken vers worden bereid. Van smoothies, sandwiches, salades, koek, gebak en soep tot pizza's, pasta's en gerechten van de grill. Alle medewerkers van de AC restaurants worden omgeschoold naar een La Place-professional. Zij gebruiken hiervoor verse, eerlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. In het brede aanbod van het La Place-restaurant ligt de nadruk op gezonde voeding.

Zitjes en wifi

,,Het nieuwe restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z'n tweeën als met een hele groep terecht kunt. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken waar je kunt werken aan je presentatie of een vergadering kan voorbereiden", vertelt Matthijs van Vliet, Manager food van La Place Bodegraven. Het selfservicerestaurant in Bodegraven heeft 45 medewerkers in dienst. La Place Bodegraven is dagelijks van 07.00 uur tot 21.00 uur geopend.

Over La Place

Al bijna 30 jaar is La Place een succesvolle foodserviceformule. La Place bestaat sinds 1987 en heeft naast ruim vijftig vestigingen in Nederland ook enkele locaties in Duitsland, Indonesië en de Verenigde Staten. Begin 2016 is de foodserviceformule overgenomen door Jumbo Groep Holding BV.

4 reacties
Meer berichten