Logo bodegraafsnieuwsblad.nl


V.l.n.r.: Elly de Knikker en Letty Blanken (Graficelly / Kijk op Bodegraven-Reeuwijk) en Bas van der Lugt (Persgroep).
V.l.n.r.: Elly de Knikker en Letty Blanken (Graficelly / Kijk op Bodegraven-Reeuwijk) en Bas van der Lugt (Persgroep). (Foto: Graficelly)

Bodegraafs Nieuwsblad fuseert met Kijk op...

Vanaf 1 oktober valt bij de inwoners van gemeente Bodegraven-Reeuwijk nog maar één huis-aan-huiskrant op de deurmat. Eén krant die ruimte biedt aan het nieuws uit de gemeente, verslagen van lokale evenementen, interviews met bijzondere dorpsgenoten en een agenda met wat er te doen is in uw woonplaats.

De Persgroep, uitgever van het Bodegraafs Nieuwsblad, en Graficelly, uitgever van Kijk op Bodegraven-Reeuwijk (KOBR), hebben de krachten gebundeld. Samen maken zij zich sterk voor een goede krant waarin de inwoners van Bodegraven-Reeuwijk zich herkennen. De sterke lokale binding die beide titels bezitten, wordt er nog hechter door. Niet meer twee kranten met ongeveer hetzelfde nieuws, maar één krant die dieper kan ingaan op wat er in de gemeente speelt. De krant verschijnt onder de naam Kijk op Bodegraven-Reeuwijk. De exploitatie is in handen Graficelly, maar voor vragen over adverteren kan zowel Kijk op Bodegraven-Reeuwijk als de Persgroep worden benaderd. Bas van der Lugt (Persgroep), Elly de Knikker en Letty Blanken (KOBR) adviseren organisaties en ondernemers met plezier over de tarieven en mogelijkheden die de krant biedt. Ook de andere uitgaven van De Persgroep kunnen in één keer worden ingeschakeld voor reclamecampagnes. Van huis-aan-huis tot het AD, Volkskrant of Parool.

Door een partner met sterke wortels in Reeuwijk en Bodegraven te kiezen, blijft De Persgroep nauw verbonden met lokale organisaties, adverteerders én lezers. Het team van Elly de Knikker, Letty Blanken (Graficelly / Kijk op Bodegraven-Reeuwijk) en Bas van der Lugt (Persgroep) gaat dan ook vol enthousiasme aan de slag voor de fusiekrant. Graficelly is ruim 21 jaar geleden gestart als eenmansbedrijf op het gebied van grafische vormgeving. Anno 2017 is het een allround communicatiebureau dat sinds 2010 'Kijk op Reeuwijk' en sinds 2011 'Kijk op Bodegraven' uitgeeft.

1 reactie
Meer berichten