Logo bodegraafsnieuwsblad.nl


Winnaar Harold: 'Opeens staat Gaston binnen'

Bodegraven viel 1 januari flink in de prijzen tijdens de Kanjerdag van de Postcode Loterij. Drie bewoners van de Waagpoort mogen een flink bedrag bijschrijven op hun rekening. Twee winnaars speelden mee met één lot en wonnen ieder 25.000 euro. Harold de Haan (53) speelde mee met twee loten en won 50.000 euro én een gloednieuwe BMW.

Bodegraven - Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste hen met dit mooie nieuws. ,,Heel apart hoe dat gaat op zo'n dag", vertelt winnaar Harold de Haan. ,,Iemand van de Postcode Loterij kwam langs om te vertellen dat ik de Straatprijs had gewonnen en dat Gaston een uur later voor de deur zou staan. Nou, dat is dan toch wel even spannend, want je weet niet wat het bedrag zal zijn. Eerst kwam de filmploeg van zes man sterk binnen. Toen Gaston eenmaal binnen stond, was ik toch wel een beetje aan het shaken. En als je dan hoort dat je ook nog een gloednieuwe BMW hebt gewonnen, ja, dan kan je dag niet meer stuk natuurlijk."

Omgeving

Harold kon het geluk niet direct met iemand delen. ,,Mijn twee kinderen wonen al op zichzelf en mijn vrouw Mandy lag met zware griep op bed, dus die heeft weinig van al het gebeuren meegekregen." Zijn omgeving is heel erg blij voor hem. ,,De volgende dag had ik meer dan vijftig appjes op mijn telefoon met felicitaties."

Opknapbeurt

In het dagelijks leven staat Harold de Haan - hoe toepasselijk - met kipproducten op de markt. ,,Daar krijg ik ook veel reacties van onbekenden, ze herkennen mij van de televisie."

Harold heeft al een mooie bestemming voor het geld. "De woonkamer en de badkamer zijn wel toe aan een opknapbeurt. Daar gaat een deel van het geld heen. En verder blijf ik gewoon mijn dagelijkse dingen doen. Het is ook weer niet zo'n groot bedrag dat ik kan gaan rentenieren natuurlijk en er gaat nog een groot deel naar de belasting. Erg blij met ik ook met de nieuwe auto. Ik mag binnenkort mijn BMW uitzoeken bij de dealer."

1 reactie
Meer berichten