Logo bodegraafsnieuwsblad.nl


Politieke columns

Column: Een zwembad voor iedereen

  Column

We staan aan de vooravond van een belangrijke beslissing over het nieuwe zwembad in Bodegraven. Voor alle duidelijkheid: er is gekozen voor nieuwbouw, omdat de staat van het huidige bad van dusdanige aard is dat renoveren bijna letterlijk geld in het water gooien zou zijn. Binnenkort moeten we kiezen hoe het zwembad er dan uit moet zien qua faciliteiten. Belangrijk is natuurlijk dat het een zwembad gaat worden voor iedereen. Je kan het nooit iedereen naar de zin maken maar wel pogen om dat voor zoveel mogelijk mensen te doen. En dat is mijn streven.

In de afgelopen weken ben ik dan ook druk bezig geweest met het inventariseren van de meningen. Ik heb gesproken met de sportverenigingen en met personeelsleden. Ik ben op ronde geweest in de regio om daar goede en minder goede punten te bekijken van bestaande zwembaden. Sommige dingen hoeven we immers niet opnieuw uit te vinden. En we hebben al veel meningen ontvangen op social media.

Wellicht heeft u mijn video-oproep al gezien. Graag ontvangen wij nog meer input vanuit onze inwoners. Misschien heeft u wel een geweldig idee wat wij nog niet hebben gezien! Wat moet er nu echt komen als we gaan bouwen? Wat wil je behouden vanuit het huidige bad en wat ziet u liever helemaal niet terug? Een wens over een glijbaan, een idee over een kikkerbad of mening over het buitenbad? Wij horen uw mening graag. Hou het wel realistisch: een Tikibad zoals in Duinrell gaat het niet worden. Maar houd uw goede idee niet voor uzelf. Wij proberen zoveel mogelijk wensen te verpakken in een presentatie die wij binnenkort voor zullen leggen aan onze collegaraadsleden. Wellicht ziet u uw idee dus wel terug! Meepraten? Dat kan via facebook.com/VVDBodegravenReeuwijk of mail naar frijkaart@bodegraven-reeuwijk.nl.

Frank Rijkaart

Commissielid VVD Bodegraven-Reeuwijk

Zie hier de video: Video zwembad VVD
Reageer als eerste

Lees ook

Meer berichten