Logo bodegraafsnieuwsblad.nl


Bijdragen herdenking gezocht

  Historie

De stichting 4 mei herdenking Bodegraven nodigt alle creatieve Bodegravers uit een bijdrage te leveren aan de herdenking op 4 mei 2017.

Bodegraven - Een ieder die wil, mag een bijdrage leveren aan de 4 mei herdenking volgend jaar, op een zelfgekozen manier. Muziek, dans, kunst, theater; alle uitingen die in lijn liggen met het thema 'Vrijheid geef je door' krijgen een podium tijdens de herdenking in het Evertshuis op 4 mei 2017. Verras de bezoekers van de herdenking met een mooi schilderij, theater, een gedicht of een muziekstuk. Maar ook andere uitingen die bij de herdenking passen kunnen en zullen op 4 mei tentoongesteld worden.

Vrijheid geef je door

Het thema 'Vrijheid geef je door' en het bijbehorende jaarthema 'De kracht van het persoonlijke verhaal' staan centraal in de bijdragen. Tijdens de herdenking krijgen alle inzendingen de volle aandacht. De bezoekers lopen er langs, of komen naar de uiting kijken/luisteren.

Het is een unieke manier om als kunstenaar, fotograaf, schilder, dichter, muzikant of creatieveling met herdenken bezig te zijn. Tegelijkertijd is het een mooie kans om ook de bezoekers te raken en te laten herdenken via de bijdrage(n).

Praktisch

Wil jij een creatieve bijdrage aan deze herdenking leveren? Aanmelden kan voor 24 januari aanstaande. Dit kan per mail bij de secretaris van de stichting 4 mei herdenking Bodegraven, Rinie Stolwijk via: riniestolwijk@hotmail.com.

Aanmeldingen voor de herdenking hoeven nog geen concrete of uitgewerkte ideeën te zijn. Dat komt in een later stadium.

Reageer als eerste
Meer berichten