Logo bodegraafsnieuwsblad.nl


Foto: Hans van Oosterhoudt

49-jarige Bodegraver vast op verdenking doodslag

  Politie

Een 49-jarige man uit Bodegraven is zit vast op verdenking van doodslag op een 74-jarige man uit Bodegraven. De man is vanmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die heeft bepaald dat de man voor 14 dagen in voorlopige hechtenis blijft. Dat meldt het Openbaar Ministerie in Den Haag vandaag.

Op vrijdagavond 16 juni meldden zich twee mannen en twee vrouwen, allen uit Bodegraven, bij het politiebureau in Gouda. In hun auto werd het overleden slachtoffer, de 74-jarige man uit Bodegraven, aangetroffen. De vier zijn daarop aangehouden. Verdachten en slachtoffer zijn familie van elkaar.

Maandagavond 19 juni zijn een 22-jarige vrouw en een 20-jarige man weer vrijgelaten en dinsdagmiddag 20 juni ook een 50-jarige vrouw. Zij blijven verdachte. Hun betrokkenheid bij de doodslag wordt nader onderzocht. Aan de 49-jarige man uit Bodegraven is bij de voorgeleiding doodslag ten laste gelegd. Hij zit in 'volledige beperkingen'. Dat brengt met zich mee dat het OM weinig over het onderzoek kan zeggen.

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten